Nasakom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nasakom iku akronim utawa cekakan saka tembung 'Nasionalisme', 'Agama' lan KKomunisme'. Nasakom iku doktrin Bung Karno kanggo manunggalaké katelu kakuwatan pulitik iki.