Narimah Yusof

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Narimah Yusof iku, sawijining wong wadon sing menang sayembara Ratu Ayu ing Malaysia taun 1973. Kala iku kenya iki dianggep sing ayu dhéwé.

Kenya iki yèn dideleng saka jenengé katonané wong Melayu.

Uga delengen[besut | besut sumber]