Naraguna:Pras/kotretan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wara-wara
Kaca iki arupa wara-wara kanggo para sutresna Wikipedia abasa jawi. Ing kolom sisih kiwa isi wara-wara ngenani Wikimedia lan ing sisih tengen ngenani Wikipedia.

Machine translation: GoogleService ListLocal Translation Page | traduku

Pirsani arsip pangumuman lawas ing Arsip


Wikimania 2009

2009-02-24

Wikimania.svg

Wikimania 2009, kagiatan global taun iki kanggo proyèk-proyèk Wikimedia ing saindhenging donya, nampa usulan presentasi, workshop, panel, poster, diskusi open space, lan uga karya seni sing magepokan karo proyèk-proyèk Wikimedia utawa topik bebas sacara umum (free content topics in general). Konferensi bakal diwiwiti tanggal 26 Agustus nganti 28 ing Buenos Aires, Argentina!
Kanggo informasi sabanjuré, priksani warta resmi Panyuwunan partisipasi.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Terjemahan minggu iki

2009-02-16 Artikel minggu iki kanggo diterjemahakéTOTW.png  Tetraphobia (4的禁忌)

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Commons: Gambar pilihan taun 2008

2009-02-12

POTY barnstar 1 2008.svg

Pamilihan taunan Gambar taun iki sing katelu ing Wikimedia Commons wis diwiwiti!
Pamilihan puteran pisanan bakal diwiwiti tanggal 12 Februari nganti 26 Februari (23:59 UTC).
Ayo mèlu milih lan mbiyantu nerjemahaké cara pamilihan jroning basa panjenengan.

Pirsani galeri lan pilih gambar sing paling panjenengan senengi ing taun 2008.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Kuwalitas ilustrasi

2009-01-26

Great Wave off Kanagawa2.jpg

Saliyané proyèk lawas kanggo gawé lan ningkataké kuwalitas ilustrasi, saiki ana proyèk anyar kanggo nuwuhaké gambar-gambar ènsiklopèdis kita jroning komunitas rèstorasi. Proyèk iki nyadiakaké sumber tèknikal sing dibutuhaké, lan nggayuh kabèh arsip ing donya.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Gambar taun iki Wikinews

2009-01-24

Wikinews-logo-en.png

Rondé pisanan pamilihan Gambar taun 2008 Wikinews wis dibuka.
Kabèh Wikimedian diaturi milih!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

Pamilihan Steward 2009

2009-01-20

Crystal Clear teamwork.png

Pamilihan Steward 2009 wis diwiwiti 1 Februari, 2009 lan bakal ditutup 22 Februari, 2009.

Stewards ngayahi tugas-tugas tèknikal ing kabèh wiki Wikimedia, miturut konsènsus komunitas: ngowahi aksès panganggo, mirsani informasi ngenani pangganggo yèn ana penyalah gunaan, lll (pirsani detil). Saliyané para Steward sing saiki kudu dikonfirmasi, panjenengan uga busa dadi Steward yèn ndhaptar sadurungé 25 Januari, pirsani pituduh aplikasi. Board of Trustees bakal milih Steward anyar saka para calon jroning pamilihan iki.

Réwangi nerjemahaké notifikasi pusat kanggo pamilihan Steward iki!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

2008-11-13

Bouncywikilogo.gif

Sawijining proyèk diangkah kanggo ndandani kasalahan ing logo Wikipedia (donya) uga mutusaké aksara liya kanggo ngimbuhi sing wis ana lan isih kurang! Proyèk iki ora mung bakal ningkataké logo Wikipedia, nanging antara liya uga ngasilaké gambar donya Wikipedia telung dimènsi.
Ayo mèlu milih ing meta:Wikipedia/Logo!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!

GNU Free Documentation License 1.3

2008-12-17

CC-devnations.svg

GNU Free Documentation License wis dirilis ing versi 1.3 déning Free Software Foundation sing kawogan.
Iki minangka asil usulan Board of Trustees ing Desember 2007, sing nawani kamungkinan kanggo isi wiki kita uga nganggo lisènsiCreative Commons CC-BY-SA (Attribution + ShareAlike) sing luwih gampang dipigunakaké.

Wikimedia Foundation bakal ngajokaké referendum marang komunitas kanggo mutusaké apa lisènsi GNU FDL kita perlu bisa ditrapaké ing sangisoré lisènsi CC-BY-SA, pirsani dual-licensing.

CC-logo.svg

Pirsani uga detailed summary kanggo wacan saterusé.(source)

Ing Meta panjenengan bisa mirsani info sabanjuré (FAQ) lan ngrembug bab prosès update lisènsi tumrap wiki kita.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!