Naraguna:PL223 Tyas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun, Nama kula,Tiyas Siswanti Ratnasari, peserta Papat Limpad 2011 saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa.


Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"