Parembugan Panganggo:PL223 Tyas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, PL223 Tyas!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.28 (UTC)

Empu rembugan 13:56, 31 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Kapisan Papat Limpad 2[besut sumber]

Nuwun PL223 Tyas

Menika Dhaptar artikel panjenengan:

Artikel sempurna

  • Angklung
    • Gambar: Wis ana
    • Interwiki:Wis ana
    • Wikifikasi:Wis ana
    • Referensi:Wis ana

Artikel rintisan

  • Jaipongan
    • Gambar: Wis ana
    • Interwiki:Wis ana
    • Wikifikasi:Perlu dikembangake
    • Referensi:Nembe 2 kurang 3 rujukan
    • Artikel:Kedah dikembangake (nembe sekedik)
  • Situ Patengan
    • Gambar: Wis ana
    • Interwiki:Wis ana
    • Wikifikasi:Wis ana
    • Referensi:Nembe 3 kirang 2 rujukan

Sumangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran I Papat Limpad 2 ing Mriki.

Cathetan : Pungkasan ngempalake utawa ngajukake artikel pilihan kanggo putaran pertama kompetisi menulis bahasa Jawa Papat Limpad 2, tanggal 31 July 2011.Menawi tanggal ingkang sampun ditetukake mboten ngempalake/ngajukake panitia berhak milih artikel panjenengan lan didadekake artikel pilihan

Semangat Nyunting.Matur Nuwun.PL09Puryono rembugan 09:32, 28 Juli 2011 (UTC)

Saran Museum Geologi Bandung[besut sumber]

Nuwun sewu Tyas..., artikel Museum Geologi Bandung sampun kula tanbahai inuse, pirsani bentene ing ngriki. klik disini. Ampun kesupen menawi nyerat artikel rintisa enggal diparingi inuse kados mekaten

{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}

Mangga nglajengaken nyunting... Semangat... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 06:50, 4 Agustus 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Halo Tyas, selamat anda lolos ke putaran 2 (Putaran Final). Di putaran final peserta diberi tugas untuk membuat artikel rintisan sebanyak mungkin, tetapi artikel tersebut harus memenuhi kriteria wikipedia (ensiklopedis).

Artikel rintisan :

  1. Artikel harus baru.
  2. Di dalam artikel terdapat 2 rujukan, gambar, wikifikasi, interwiki, kategori.
  3. Satu artikel rintisan minimal 160 kata.
  4. Setiap membuat artikel rintisan diberikan citakan (inuseuntil). Seperti dibawah ini

{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}

Ada ketentuan untuk putaran final ini, apabila artikel rintisan yang ditulis peserta sudah mencapai 30 tetapi masih ada beberapa artikel yang masih salah dalam hal teknis dan isi artikel yang menyimpang, atau melebar, peserta tidak diperbolehkan untuk menambah artikel rintisan baru.

Coba artikel yang telah anda tulis diteliti dahulu sebelum lanjut ke artikel rintisan yang lain:

  1. Museum Geologi Bandung


Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 06:54, 4 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran I[besut sumber]

Halo Tyas,

Nilai kompetisi Papat Limpad II putaran I sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 03:03, 6 Agustus 2011 (UTC)

Saran Juri pada Putaran 1[besut sumber]

Halo PL223 Tyas

Berikut saran dari juri pada artikel pilihan anda pada putaran I, Angklung.


Juri 1

  • Angklung kuwi ……; diunekake kanthi cara …; sakiwa-tengene taun 1938; Ing sekawit, angklung mung kanggo geganepe ….utawa…; swara kang diasilake ulem lan ….kandhutan …… titilaras …..ora mung digelar ing ….; Miturut kabar, ….. ing sangareping …; Cacahing pemain..; dihisasi=direngga; Sawise Daeng ....seda; Mang Ujo ndhapuk punjering panggawe lan pangrembakaning kreasi seni angklung kang ...... mapan ing.....; salah sijine program kang wis ditindakake supaya ajeg-tumaneme kesenian angklung yaiku nepungake .... wiwit TK .....lan wis dadi salah sijine....; Bumbung Swara, Rangka

Juri 2

  • Campuran basa Indonesia, antara liya: sekitar->watara, atau->utawa, dihadapan->ing sangarepé, konon kabare->manut ujaring kandha, mulai->wiwit, kerangka->rangka,
  • Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener:

ditemokake->ditemokaké, ngasilake->ngasilaké, prose->prosès, lsp

  • Campuran basa krama/ngoko: ora tinemu
  • Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: dimuniake->diunèkaké,

Juri 3

  • Diksi banyak yang kurang tepat

Juri 4

  • Terdapat beberapa kalimat yang bukan termasuk kalimat lengkap/efektif
  • Bahasa yang digunakan masih campur aduk dengan bahasa Indonesia

Semoga menjadi masukan untuk artikel pilihan pada putaran final. Nuwun

Nurulbaitirohmah rembuganNurulbaitirohmah 23:24, 10 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran II Tahap I[besut sumber]

Mbak Tyas,

Menika asil patroli putaran II tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 2, cobi dipunpirsani Tyas ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Museum Geologi Bandung v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli Putaran III Tahap I


Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:26, 18 Agustus 2011 (UTC)

Presensi[besut sumber]

Nuwun Mbak Tyas

Panjenengan pungkasan nyunting tanggal 15 Agustus 2011, sumangga dipun wiwiti malih, amarga ing putaran kaloro punika kedah ngempalake artikel rintisan 200.....Semangat.Menawi ajeng mreksani presensi lan suntingan panjenengan KLIK TING MRIKI.SEMANGAT.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 11:55, 18 Agustus 2011 (UTC)

Presensi[besut sumber]

Nuwun Sewu Mbak Tyas, Presensi panjenengen wiwit tanggal 15 Agustus 2011 Lowok teras ngantos tanggal 21 Agustus 2011 (6 dina amben/lowok).Sumangga dipun wiwiti malih, ditingkatake panyuntinganipun uga tambah sregep.Menika presensi lan panyuntingan panjenengan saget dipunpreksani kanthi KLIK TING MRIKI.Matur Nuwun, Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 15:53, 21 Agustus 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL ) PAPAT lIMPAD II[besut sumber]

Nuwun Mbak TYAS

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:41, 27 September 2011 (UTC)

Artikel Pilihan[besut sumber]

Nuwun Mbak Tyas,

Panjenengan dereng ngempalake artikel pilihan ing Putaran ka-II Papat Limpad II, sumangga enggal-enggal ngempalake.matur nuwun.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 6 Oktober 2011 22.57 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran:[besut sumber]

Nuwun Mbak TyasPutaran III Papat Limpad Bar-baran:,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.44 (UTC)