Naraguna:PL202 Annisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun, Nama kula,Annisa Nur Sholihah, peserta Papat Limpad 2011 saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam.


Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"