Parembugan Naraguna:PL202 Annisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, PL202 Annisa!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.07 (UTC)

Pras rembugan 13:28, 31 Mei 2011 (UTC)

Sugeng rawuh, PL202 Annisa!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.28 (UTC)

Empu rembugan 13:56, 31 Mei 2011 (UTC)

Hasan al-Bashri lan Hasan al-Banna[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Annisa

Artikel Hasan al-Bashri punika kula pasangi inuseuntil, Amarga saben artikel peserta Papat Limpad kedah diparingi lan kula tambahi kategori kersané jangkep dados artikel ingkang sempurna lan saget dipun persani lan diKLIK ting mriki [1] lan [2]

Syarat Artikel Sempurna inggihpunika kedah Wonten:


Matur nuwun lan semangat Nyunting

Salam Taklim.PL09Puryono rembugan 00:34, 26 Juni 2011 (UTC)

Watuk[besut sumber]

Sugeng nyunting Mbak Annisa lan Semangat

gambar bocah watuk sampun kulo dandani saget dipun persani ting mriki[3]

Matur Nuwun.Puryono 22:59, 26 Juni 2011 (UTC)

Abdullah Yusuf Azzam[besut sumber]

Nuwun mbak anisa Artikel Abdullah Yusuf Azzam dalem tambahi sekedit interwikinpun.Menawi panjenengan ajeng mresani ingkah diowahi sumangga ngeklik ting [ http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abdullah_Yusuf_Azzam&curid=75247&diff=524211&oldid=524138 mriki]

Lan artikel Abdullah Yusuf Azzam dereng dipun wikifisasi sumangga dipun kembangake supados kagolong artikel sampurna

Teras Semangat Nyunting

Matur Nuwun.PL09Puryono rembugan 05:30, 30 Juni 2011 (UTC)

Abdullah Yusuf Azzam[besut sumber]

Nuwun mbak anisa Artikel Abdullah Yusuf Azzam dalem tambahi sekedik interwikinpun.Menawi panjenengan ajeng mresani ingkah diowahi sumangga ngeklik ting mriki

Lan artikel Abdullah Yusuf Azzam dereng dipun wikifisasi sumangga dipun kembangake supados kagolong artikel sampurna.Dhaptar Artikel Rintisan Panjenengan:

  1. Abdullah Gymnastiar
  2. Hello Kitty
  3. Hello Kitty
  4. Umar Al-Khattab
  5. Hasan al-Banna
  6. Hasan al-Bashri
  7. Tweety
  8. Yusuf al-Qaradawi
  9. Abdullah Yusuf Azzam


Teras Semangat Nyunting

Matur Nuwun.PL09Puryono rembugan 05:40, 30 Juni 2011 (UTC)

Artikel[besut sumber]

Nuwun PL202 Annisa.

Salam Taklim

Matur nuwun sampun semangat nyunting lan saben artikel ingkang dipun damel kedal dipun jangkepi inuseuntil, gambar uga interwiki.Artikel Abdul Aziz bin Abdullah bin Baz sampun dalem pasang inuseuntil lan interwiki.Mawi ajeng mersani owah-owahanipun saget dipun klik mriki. Lan saklajengipun mawi nyunting artikel saget dipun terasake.

Wilujeng nyunting lan Semangat.PL09Puryono rembugan 18:50, 3 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Kapisan Papat Limpad 2[besut sumber]

Nuwun Mbak Annisa Lan Sugeng Nyunting.

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran I Papat Limpad 2 ing Mriki. Lan menawi panjenengan ajeng mreksani Daftar artikel panjenengan saget di Klik mriki.Sabar lan Tetep Nyunting.

Kontribusi PL202 Annisa[besut sumber]

Artikel sempurna[besut sumber]

  1. Abdullah Gymnastiar
  2. Yusuf al-Qaradawi
  3. Harun Yahya
  4. Yusuf Islam
  5. Hamster


Konritbusi lanjutan[besut sumber]

  1. Mush'áb bin Umayr (kurang foto )
  2. Syeikh Ahmed Yassin (kurang foto)
  3. Ismail bin Katsir
  4. Abu al-Hasan al-Asy'ari (kembangkan)
  5. Hello Kitty Catatan Kaki (Cathetan sikil) baru 1
  6. Hasan al-Banna (artikel kurang sempurna dan Catatan kaki baru satu)
  7. Watuk (artikel perlu dikembangkan dan cathetan kaki belum ada)
  8. Tweety (artikel perlu dikembangkan lagi dan cathetan kaki belum ada)
  9. Abdullah Yusuf Azzam Kurang gambar lan cathetan kaki blm ada
  10. jv:Abdul Aziz bin Abdullah bin Baz Foto blm ada + Referensi
  11. jv:Shalahuddin al Ayyubi (Kembangkan artikelnya dan baru ter dapat fotonya saja)
  12. Zakir Naik (kurang Foto)
  13. Ibnu Taimiyah (kurang foto)
  14. jv:Khadijah binti Khuwailid
  15. Ibnu Khaldun (kurang foto)
  16. jv:Umar bin Abdul Aziz (kurang foto)
  17. Shalat Tahajud (kembangkan)
  18. Sosis (kembangkan jadi artikel sempurna)

Semangat.PL09Puryono rembugan 17:43, 27 Juli 2011 (UTC)

Artikel Rasyid Ridha[besut sumber]

Nuwun mbak Annisa

Wilujeng ngelampahi putaran II ing Papat Limpad 2

Nuwun sewu artikel panjenengan kanthi judul Rasyid Ridha kula nambahi inuseuntil lan interwiki menawi panjenengan ajeng mreksani sumangga KLIK TING MRIKI uga saklajengipun menawi miwiwiti ndamel artikel enggal ampun kesupen diparingi inuseuntil lan interwiki

eh...ampun kesupen nggih... artikel ing putaran ka-2 Papat Limpad 2 cacahé 150 artikel rintisan.Sumangga semangat lan giat.Sukses

Matur nuwun


Sugeng nyunting.PL09Puryono rembugan 20:03, 2 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran I[besut sumber]

Halo Annisa,

Nilai kompetisi Papat Limpad II putaran I sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 03:00, 6 Agustus 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Halo Annisa, selamat anda lolos ke putaran 2 (Putaran Final). Di putaran final peserta diberi tugas untuk membuat artikel rintisan sebanyak mungkin, tetapi artikel tersebut harus memenuhi kriteria wikipedia (ensiklopedis).

Artikel rintisan :

  1. Artikel harus baru.
  2. Di dalam artikel terdapat 2 rujukan, gambar, wikifikasi, interwiki, kategori.
  3. Satu artikel rintisan minimal 160 kata.
  4. Setiap membuat artikel rintisan diberikan citakan (inuseuntil). Seperti dibawah ini

{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}

Ada ketentuan untuk putaran final ini, apabila artikel rintisan yang ditulis peserta sudah mencapai 30 tetapi masih ada beberapa artikel yang masih salah dalam hal teknis dan isi artikel yang menyimpang, atau melebar, peserta tidak diperbolehkan untuk menambah artikel rintisan baru.

Coba anda cek kembali artikel yaang sudah anda tulis:

  1. Jeffry Al Buchori
  2. Pernikahan jroning Islam
  3. Jihad

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 03:46, 6 Agustus 2011 (UTC)

Saran artikel[besut sumber]

Halo Annisa, kula tingali artikel panjenengan ingkang irah-irahanipun Pernikahan jroning Islam teksih wonten Basa Indonesianipun.
Kados tembung: ikatan, kekotoran, menikah.

lajeng artikel Jeffry Al Buchori, Jihad, Pernikahan jroning Islam sampun kula paringi inuse, mangga nglajengken anggenipun nyunting supados artikel ingkang panjenengan sae. Ampun supe maringi cithakan inuse ing saben artikel ingkang jenengan serat. Nuwun SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 11:20, 6 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran II Tahap I[besut sumber]

Mbak Annisa,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 8, cobi dipunpirsani Annisa ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Rasyid Ridha v dereng wonten v v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Jihad v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pernikahan jroning Islam v dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Jeffry Al Buchori v dereng wonten v dereng wonten dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Habib Rizieq v dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Yoyoh Yusroh v dereng wonten v dereng wonten dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Okky Asokawati v dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Ibnu Batutah v dereng wonten v dereng wonten dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli Putaran III Tahap I

MBAK ANNISA, KAMU TIDAK BOLEH MEMBUAT ARTIKEL BARU SEBELUM KAMU MEMPERBAIKI ARTIKEL-ARTIKELMU. KALAU KAMU MASIH MEMBUAT ARTIKEL BARU DAN TIDAK MEMPERHATIKAN PERINGATAN DARI PANITIA, MAKA KAMU AKAN DIGUGURKAN

Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

Nuwun Annisa... Menika asil penilaian juri Papat Limpad ngenani artikel pilihan panjenengan Harun Yahya:

  • Juri 1

Panulisan lan ejaan basa Jawa kedah dipungatosaken kadosta:
HY kuwi jeneng sesinglon, keluhuran=luhure, kasusahan= susah kang ngalang-alangi, pada periode= ing mangsa pindah=pindhah, mulai=wiwit, ngongkon=ajak-ajak, ngisor pengaruh=pangaribawane, sahingga=saengga, pengajar=guru, kesempatan=kalodhangan, nyeru=ngajak-ajak, kondisi=kahanan, berkembang=ngrembaka, jarang=arang, ing buri buku=ing burine buku, pendukung=panyengkuyung, landasan=landhesan

Sakwise ngumpulake informasi akeh, pengingkaran=nyingkur, kontradiksi=cengkah, apusan=apus-apuse, dheweke dakwahi keesaane= didakwahi …, kekeliruane=klerune

  • Juri 2
  1. Campuran basa Indonesia, antara liya: pada->ing, mulai->wiwit, sama sekali->babar pisan,
  2. Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener:

dheweke->dhèwèké, diwenehi->diwènèhi, nggawe->nggawé, evolusi->évlusi, kawigaten->kawigatèn,

  1. Campuran basa krama: ora tinemu
  2. Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: jeneng pena->sesinglon?, entuk->antuk/olèh, sansaya->tansaya, diwenehi ngerti->disebaraké marang, ibuke->ibuné,
  • Juri 3

Struktur kalimat dan diksi perlu diperbaiki

  • Juri 4
  1. Terdapat beberapa kata dalam bahasa Indonesia yang sesungguhnyasecara populer ada padanannya dalam bahasa Jawa.
  2. Idiomatiknya juga sangat Indonesia
  3. Sisi kepengarangan tokoh yang ditulis kurang mendalam, sehingga perlu dielaborasi lagi.

Ayo Semangat!!!!  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16:16, 11 Agustus 2011 (UTC)

Saran Juri Putaran I[besut sumber]

Nuwun Annisa... Menika asil penilaian juri Papat Limpad ngenani artikel pilihan panjenengan Harun Yahya:

  • Juri 1
  1. Panulisan lan ejaan basa Jawa kedah dipungatosaken kadosta:
  • HY kuwi jeneng sesinglon, keluhuran=luhure, kasusahan= susah kang ngalang-alangi, pada periode= ing mangsa pindah=pindhah, mulai=wiwit, ngongkon=ajak-ajak,

ngisor pengaruh=pangaribawane, sahingga=saengga, pengajar=guru, kesempatan=kalodhangan, nyeru=ngajak-ajak, kondisi=kahanan, berkembang=ngrembaka, jarang=arang, ing buri buku=ing burine buku, pendukung=panyengkuyung, landasan=landhesan

  • Sakwise ngumpulake informasi akeh, pengingkaran=nyingkur, kontradiksi=cengkah, apusan=apus-apuse, dheweke dakwahi keesaane= didakwahi …, kekeliruane=klerune
  • Juri 2
  1. Campuran basa Indonesia, antara liya: pada->ing, mulai->wiwit, sama sekali->babar pisan,
  2. Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener:

dheweke->dhèwèké, diwenehi->diwènèhi, nggawe->nggawé, evolusi->évlusi, kawigaten->kawigatèn,

  1. Campuran basa krama: ora tinemu
  2. Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: jeneng pena->sesinglon?, entuk->antuk/olèh, sansaya->tansaya, diwenehi ngerti->disebaraké marang, ibuke->ibuné,


  • Juri 3

Sturktur kalimat dan diksi perlu diperbaiki

  • Juri 4
  1. Terdapat beberapa kata dalam bahasa Indonesia yang sesungguhnyasecara populer ada padanannya dalam bahasa Jawa.
  2. Idiomatiknya juga sangat Indonesia
  3. Sisi kepengarangan tokoh yang ditulis kurang mendalam, sehingga perlu dielaborasi lagi.

Ayo Semangat!!!!  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16:29, 11 Agustus 2011 (UTC)

Katrangan Cathetan suku[besut sumber]

Nuwun sewu, mbak PL202 Annisa

Kula namung badhe ngèmutaken babagan katrangan ingkang wonten Cathetan suku. Tasih wonten artikel-artikel panjenengan ingkang lepat anggenipun nyerat katrangan cathetan suku. Prayoginipun, menawi wonten réfrènsi kados menika ...http://www.bukabuku.com/browse/bookdetail/22251/petualangan-ibnu-batutah.html] Ibnu Batutah ....., kedah dipun serat ...http://www.bukabuku.com/browse/bookdetail/22251/petualangan-ibnu-batutah.html bukabuku.com]..., ampun nyerat Ibnu Batutah wonten pungkasaning tandha kurung. bukabuku.com menika ateges nami artikel ingkang sampun panjenengan serat. Suraosipun, katrangan cathetan suku menika wonten sasampunipun [http://]

Cobi pirsani malih artikel panjenengan kanthi irah-irahan Rasyid Ridha, Pernikahan jroning Islam,Jeffry Al Buchori, Habib Rizieq, Yoyoh Yusroh, Okky Asokawati, Ibnu Batutah, lan Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah.

Nuwun Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 15:56, 13 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:25, 18 Agustus 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PAPAT LIMPAD II[besut sumber]

Nuwun Mbak ANNISA

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:38, 27 September 2011 (UTC)

artikel Pilihan[besut sumber]

Nuwun Mbak, artikel pilihan menawi saget dipunkembangake lan dirapekake malih amargi ajeng dipunbiji juri.suwun PL09Puryono| Pirembagan! 7 Oktober 2011 12.12 (UTC)

Artikel Putaran II PL II[besut sumber]

Nuwun Mbak Annisa, panjenengan nembe ndamel artikel rintisan kanthi cacah 33 artikel rintisan lan 1 artikel durung dadai, preksani ting mriki.Sumangga dipun jangkepi mali...tanggal 10 Oktober 2011 wis pungkasan lho...kalih dinten malih.Matur nuwun salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 03.32 (UTC)

Bakpao[besut sumber]

Nuwun Mbak Annisa.

Irah-irah artikel Bakpao dereng jangkep digolongake artikel rintisan amargi wonten enten ingkang kurang kaya:

  • Referensi/ Cathetan suku paling sithik loro (durung ana)
  • Kategori (durung ana)
  • Interwiki (durung ana)

Dhaptar kontribusi panjenengan saget dipun preksani ting mriki

Sumangga langkung giat ndamel artikel rintisan.amargi panutupan kantun kalih dinten malih.Matur nuwun.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 18.54 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran[besut sumber]

Nuwun Mbak Nikken,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.40 (UTC)