Naraguna:Magnefl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan naraguna Babel
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
Naraguna miturut basané

Hello, I am Magne Flåten, user:Magnefl from Norway.