Naraguna:Kintaniswasti98

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II
1987


Sugeng Rawuh. Tepangaken nama kula Kintani Inagita Swasti, asring diceluk Kintan. Aku kuliyah ana ing Universitas Gadjah Mada jurusan Sastra Jawa 2016, ananging aku iya durung sakabèhing bisa bab Jawa amarga aku taksih mahasiswa énggal ana ing jurusan iku, mangka menawi wonten basaku ingkang taksih lepat nyuwun pambiyantunipun. kula nembé sinau nyerat artikel basa jawa wonten ing wikipédia jawa.