Naraguna:Firda Anggarani/Konsultan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Konsultan (istilah alternatif: yaiku pakar negosiasi ) minangka tenaga profesional kang nyedhiyakake layanan konsultasi ing bidang tartamtu, kayata akuntansi, pajak, bisnis, lingkungan, biologi, hukum, koperasi lan liya-liyane. Bentenane antarane konsultan lan ahli biasa yaiku konsultan ora perusahaan pegawe, klien, nanging wong sing nggarap bisnis dhewe utawa dianggo ing perusahaan sing diarani umum, lan ngurus manekawarna sing kedhaftar ing siji wektu. [[Kategori:Pedamelan]] [[Kategori:Kaca mawa pertalan kang durung kapriksa]]