Musyawarah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Musyawarah iku saka tembung Syawara saka Basa Arab kang tegesé rembugan. Ana istilah liya kanggo ngarani musyawarah, ya iku syuro, rembug désa, kerapatan nagari lan dhémokrasi.