Musyawarah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Musyawarah iku saka tembung Syawara saka Basa Arab kang tegese rembugan. Ana istilah liya kanggo ngarani musyawarah, ya iku syuro, rembug desa, kerapatan nagari lan dhémokrasi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Musyawarah&oldid=969607"