Musyawarah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Musyawarah iku saka tembung Syawara saka Basa Arab kang tegese rembugan. Ana istilah liya kanggo ngarani musyawarah, ya iku syuro, rembug désa, kerapatan nagari lan dhémokrasi.