Musyawarah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Musyawarah iku saka tembung Syawara saka Basa Arab kang tegesé rembugan. Ana istilah liya kanggo ngarani musyawarah, ya iku syuro, rembug désa, kerapatan nagari lan dhémokrasi.