Musiyum Pos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Musiyum Pos ya iku musiyum kang ana ing sisih tengen Gedong Kantor Pusat PT Pos Indonésia ing Dalan Cilaki 73. Bangunanan ing sisih wétan Gedung Sate.[1][2]

Sajarah[besut | besut sumber]

Musiyum Pos dibukak ing taun 1931 déning jeneng Musiyum Pos, Telegraf lan Tilpun (PTT). Nalika pisanan didiriake, sapérangan koleksine wujud perangko saka njero lan njaba nagari.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Bemmelen, Reinout Willem.1949.The Geology of Indonesia.California: Govt. Print. Off.
  2. Suganda, Her.2007.Jendela Bandung, Pengalaman Bersama Kompas.Jakarta: Penerbit Buku Kompas.