Museum d'Orsay

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
MuseeOrsay 20070324.jpg

Museum Orsay (basa Prancis Musée d'Orsay) iku sawijining muséum seni ing Paris, Prancis. Museum iki dibuka ing 1986 lan saiki ambané 57.400 m². Jroning taun 2007 muséum iki nduwèni 3.200.000 pangunjung. Jaman mbiyèn sadurungé dadi muséum, gedhong iki ya iku manten stasiun sepur.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Museum_d%27Orsay&oldid=986889"