Museum d'Orsay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
MuseeOrsay 20070324.jpg

Museum Orsay (basa Prancis Musée d'Orsay) iku sawijining muséum seni ing Paris, Prancis. Museum iki dibuka ing 1986 lan saiki ambané 57.400 m². Jroning taun 2007 muséum iki nduwèni 3.200.000 pangunjung. Jaman mbiyèn sadurungé dadi muséum, gedhong iki ya iku manten stasiun sepur.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Museum_d%27Orsay&oldid=986889"