Menyang kontèn

Musée d'Orsay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Musée d'Orsay iku siji musiyum seni ing Paris, Prancis. Museum iki dibuka ing 1986 lan saiki ambané 57.400 m². Sajeroning taun 2007 musiyum iki duwé 3.200.000 pangunjung. Jaman mbiyèn sadurungé dadi musiyum, gedhong iki ya iku manten stasiun sepur.

Pranala njaba[besut | besut sumber]