Musée d'Orsay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
MuseeOrsay 20070324.jpg

Musée d'Orsay iku siji musiyum seni ing Paris, Prancis. Museum iki dibuka ing 1986 lan saiki ambané 57.400 m². Sajeroning taun 2007 musiyum iki duwé 3.200.000 pangunjung. Jaman mbiyèn sadurungé dadi musiyum, gedhong iki ya iku manten stasiun sepur.

Pranala njaba[besut | besut sumber]