Musawarah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Swasana sawijining musawarah
Para Murid Nglakokake Musawarah

Musawarah yakuwi rembugan sawijining babagan utawa prakara kanggo goleki solusi utawa carané ngrampungaké prakara iku. Tujuane musawarah iku mahanani supeket lan mupakat antar wong siji marang liyané. Mula tanggapan ing musawarah bisa wujud penemu, kritik, utawa panjurung.