Musée d'Art et d'Histoire (Neuchâtel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Témbok ngarep museum.
Apa sing diarani jam tangan misteri sing ditudhuhaké ing museum.

Musée d'art et d'histoire (Museum Kaguna lan Sajarah) iku sawijining museum ing Neuchâtel, Switserlan . Antarané barang-barang sing dipamèraké ana Jaata-Droz automata . Kolèksi lukisan liyané kalebu karya Claude Monet, Camille Pissarro, lan Pierre-Auguste Renoir .[1]

Undhak-undhakan museum iki ndarbèni telung lukisan témbok monografis sing dilukis déning Léo-Paul Robert antara taun 1886 lan 1894.[2][3]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Peintures - MAHN". Dibukak ing 11 June 2016.
  2. "Léo-Paul Robert, peintre suisse (1851-1923)" (ing basa Prancis). Diarsip saka sing asli ing 24 April 2019. Dibukak ing 24 April 2019.
  3. "Léo-Paul ROBERT (Biel/Bienne, 1851 - Orvin, 1923)". Stephen Ongpin Fine Art. Dibukak ing 24 April 2019.

Pranala njaba[besut | besut sumber]