Motif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Motif bisa ngarujuk marang:

  • motif (psikologi) - alasan-alasan manungsa sing dadi latar wuri sajeroning nglakoni sawijining kekarep
  • motif (tèkstil) - sawijining gambaran utawa corak sing dibolan-balèni ing kain
  • motif (genetika) - urutan basa singkat sing dibolan-balèni kanthi urut