Motif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Motif bisa tegesé:

  • motif (psikologi) - alasan-alasan manungsa kang dadi latar wuri sajeroning nglakoni sawijining kekarep
  • motif (tèkstil) - sawijining gambaran utawa corak kang dibolan-balèni ing kain
  • motif (genetika) - urutan basa singkat kang dibolan-balèni kanthi urut