Moshchena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Moshchena iku désa ing Ukraina. Désa iki pusaté sawijining municipality (kalurahan) ing Propinsi Volyn (Волинська область ing basa Ukraina). Ing taun 2010 désa iki pedhunungé ana 581 jiwa.