Morality (novela)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"Morality" iku novela anggitané Stephen King sing diterbitaké ing terbitan Juli 2009 majalah  Esquire.[1] Morality dilebokaké ning bonus carita ing Blockade Billy, novela sing diterbitaké tanggal 25 Mai 2010. Sabanjuré, Morality dilebokaké lan ditepangaké manèh nalika 3 November 2015 ing anthologi The Bazaar of Bad Dreams. King medharaké yèn caritané dijiwai isu filosofi moral ing uripé King nalika dhèwèké dadi murid sing ngethèpèl. Dhéwéké asring nulis éséi murid liya kanggo nggolèk dhuwit. "Morality" nampa Shirley Jackson Award taun 2009 kanthi Novela Paling Apik.[2]

Jejer[besut | besut sumber]

"Morality" nyaritaké pasangan sing uwis nikah, Chad lan Nora Callahan, sing nduwé masalah finansial amarga gajiné sithik. Chad lan Nora rada frustasi amarga ora nduwé dhuwit kanggo mbayar kontrakan wulanan lan kabutuan liyané nanging dhèwèké nyoba tetep optimis yèn bakal ana dalan kanggo masalahé. Chad nduwé pangarep yèn dhèwèké bisa mbantu kulawarga mawa nulis buku bab pangalamané dadi guru pengganti. Nora mbantu sarana dadi suster sing kerja penuh kanggo pensiunan ajeneng George Winston, sing lumpuh sapérangan lan nggunakaké kursi roda amarga lara stroke.

Rujukan[besut | besut sumber]