Pasumbanging naraguna Ucik Fuadhiyah

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

  • 29 Januari 2011 02.54 sa +204 A Guru laguKaca énggal: Guru lagu padha karo guru swara utawa dhong dhing ing saben gatra geguritan utawa tembang. Guru swara yaiku tibaning swara vokal ing saben gatra. Ana ing basa Indonesia guru lagu diara...