Nukléus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+ Patroli (typo inuseuntil))
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
'''Nukleus''' utawa [[inti sel]] yaiku bagean sing ana ing tengahe [[sel]], diubengi dening [[sitoplasma]], lan duweni bentuk [[bunder]] (ora teratur).

Menu navigasi