Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
==Jinis artikel sing layak dibusak==
===Langsung dibusak===
*'''isi sing ora karuwan''' ([[w:en:WP:CSD G1|CSD G1]])
:Contoné isi sing awujud ''test'' utawa ''ā ī ū ṛ ḷ ě ṃ ṇ ṅ ḍ ṭ ṣ ś ḥ Ā Ī Ū Ṇ Ṅ Ñ Ṣ Ś Ḍ Ṭ Ṛ Á á É é Í í Ó ó Ú ú À à È è Ì ì Ò ò Ù ù Â â Ê ê Î î Ô ô Û û Ä ä Ë ë Ï ï Ö ö Ü ü ß Ã ã Ñ ñ Õ õ Ç ç Ģ ģ Ķ ķ Ļ ļ Ņ ņ Ŗ ŗ Ş ş Ţ ţ Ć ć Ĺ ĺ Ń ń Ŕ ŕ Ś ś Ý ý Ź ź Đ đ Ů ů''
*'''artikel sing 100% nganggo basa manca''' ([w:en:WP:CSD A2|CSD A2]])
:''Tag'' <nowiki>{{terjemah}}</nowiki> mung layak kagunakaké yèn wis ana saora-orané sakparagraf pambuka sing diterjemahaké
 
30

besutan

Menu navigasi