1903: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: stq:1903
c (bot Membuang: ang:1903 (deleted), cbk-zam:1903 (deleted))
c (r2.7.2) (bot Menambah: stq:1903)
[[sr:1903]]
[[srn:1903]]
[[stq:1903]]
[[su:1903]]
[[sv:1903]]
2.031

besutan

Menu navigasi