Profèsi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
51 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (r2.7.1) (bot Menambah: sq:Profesioni)
[[it:Professione]]
[[ja:専門職]]
[[ka:პროფესიების სია]]
[[kk:Профессия]]
[[ko:직업]]
35.118

besutan

Menu navigasi