Menyang kontèn

1817: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८१७
c (r2.5.5) (bot Menambah: diq:1817)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८१७)
[[nap:1817]]
[[nds:1817]]
[[ne:सन् १८१७]]
[[new:ई सं १८१७]]
[[nl:1817]]
40.678

besutan