2004: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: mn:2004
c (r2.7.1) (bot Menambah: diq:2004)
c (r2.6.5) (bot Menambah: mn:2004)
[[mi:2004]]
[[mk:2004]]
[[mn:2004]]
[[mr:इ.स. २००४]]
[[ms:2004]]
1.553

besutan

Menu navigasi