Kategori:Shogun: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Mbuang kategori Gelar bangsawan; Nambahaké kategori Sesebutan bangsawan (HotCat)
c (bot Menambah: zh:Category:征夷大將軍)
c (Mbuang kategori Gelar bangsawan; Nambahaké kategori Sesebutan bangsawan (HotCat))
{{Commonscat|Shoguns}}
 
 
[[Kategori:Gelar bangsawan]]
[[Kategori:Pangkat militèr]]
[[Kategori:Samurai]]
[[Kategori:Budaya Jepang]]
[[Kategori:Bangsawan Jepang]]
[[Kategori:GelarSesebutan bangsawan]]
 
[[ar:تصنيف:شوغونات]]
78.625

besutan

Menu navigasi