1909: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੧੯੦੯
c (bot Menambah: qu:1909; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: pa:੧੯੦੯)
[[oc:1909]]
[[os:1909-æм аз]]
[[pa:੧੯੦੯]]
[[pam:1909]]
[[pi:१९०९]]
40.678

besutan

Menu navigasi