Cithakan:Stub: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(image link)
c
''Artikel punika taksih [[stub|tulisan rintisan (stub)]].''
 
''Sinten kémawon ingkang kagungan karepkarsa mbenakaken, sumangga kémawon.''
</div>

Menu navigasi