Menyang kontèn

Wikipédia:Pangreksan: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
c (​)
<!--{{Shortcut|[[WP:ARL]]|WP:PREP}}-->
Para pengurus disuwun wis duwé pangertèan kang jero tumrap kawickasan Wikipedia lan nyinaoni sacara terus-terusan. Bab iki wigati amarga para panguruspanata diwènèhi aksès kang ora diduwèni déning para panganggo liyané ing Wikipedia.
 
Bab-bab ing ngisor iki minangka bahan-bahan kang dianjuraké supaya diwaca déning para panguruspanata, lan dadi prasyarat kawruh kang kudu diduwèni déning saben panguruspanata:
{{TOCright}}
== Dasar-dasar Wikipedia ==
Bab iki arupa kawruh dhasar kang wajib diweruhi lan dimangertèni sadurungé diclonaké dadi panguruspanata:
* [[m:Foundation issues|Prinsip-prinsip dhasar Yayasan Wikimedia]]
* [[Wikipedia Panca Pilar|Panca Pilar Wikipedia]]
 
== Umum ==
* [[Wikipedia:PangurusPanata|Bab panguruspanata]]
* [[Wikipedia:Paugeran kanggo migunakaké peralatan panguruspanata|Paugeran kanggo migunakaké peralatan panguruspanata]]
<!-- Noticeboard: Durung ana ing Wikipedia JV ---
* [[Wikipedia:Administrators' noticeboard|Admins' noticeboard for general discussion of admin issues]]
 
== Panyuwun ==
* [[Astamiwa:Recentchangeslinked/Wikipedia:Panyuwunan kawigatèn panguruspanata|Owah-owahan kang magepokan karo]] ''[[Wikipedia:Panyuwunan kawigatèn panguruspanata]]''
<!--
* [[Wikipedia:Requests for arbitration/Admin enforcement requested|Enforcement of arbitration rulings]]
* [[Wikipedia:Kawicaksanan kanggo migunakaké gambar|Kawicaksanan kanggo migunakaké gambar]]
* [[:en:Wikipedia:Office Actions|Tindakan resmi Yayasan]]
* [[Wikipedia:Pamrayoga kanggo panguruspanata anyar]]
* [[Wikipedia:PangurusPanata kuwi dudu]]
<!--
* [[Wikipedia:How to fix cut and paste moves|How to fix cut and paste moves]]
-->
<noinclude>
[[Kategori:KapangurusanKapanataan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>