Ki Ageng Pengging: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
Ngeneraké kaca menyang Ki Kebo Kenanga
(Ngeneraké kaca menyang Ki Kebo Kenanga)
Tenger: Alihan anyar
 
(Ora ana béda)
2.526

besutan

Menu navigasi