Serat Sri Tanjung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
196 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Sri Tanjung''' iku salah sawijiné dhèwa khayangan ingkang kagungan gawéyan jaga portal utawa lawang swarga <ref name=":0">{{Cite book|title=Kapustakan Djawi|last=Poerbatjaraka|first=Ng.|publisher=Kapustakaan Djawi|year=1954|isbn=|location=Jakarta|pages=86}}</ref>. Amarga wewèngkon gawéyané iku, Sri Tanjung kagungan amanah kanggo manut marang Sang Hyang utawa Gusti Pengèran.
 
Dipitudhuhké wonten satunggalé satriya asmané [[Raden Sidapaksa]] tindhak saka padunungané menyang [[Nagari Sindhuraja]] <ref name=":0" />. Raden Sidapaksa punika kautus
 
=== Rujukan ===
 
*
 
[[Kategori:Kapustakan Djawi]]
3.421

besutan

Menu navigasi