Parikesit (kalawarti): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
typo
(anyar)
 
c (typo)
[[Gambar:Samak Parikesit.jpg|thumb|Samak Kalawarti Parikesit]]
 
'''Parikesit''' kuwi kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang bvdabéda karo kalawarti umumé, yakuwi ukurané kang cèkli (kwarto).
 
[[Kategori:Kalawarti]]
78.625

besutan

Menu navigasi