Menyunting filter penyalahgunaan


Mbesut panyaringan 2
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paramètèr saringan
ID saringan:2

Katerangan:

(bisa didhelok umum)
Kahanan:
summary != "" & lcase(SUMMARY) rlike "(mrebawani)" | contains_any(lcase(user_name), "")
Cathetan:
Tenger:
Saring owahan pungkasan:31 Maret 2017 02.22 déning Wirjadisastra (parembugan | pasumbang)
Riwayah:Deleng sujarahé saringan iki
Piranti:Èkspor saringan iki ing wiki liya
Tumindak kang diayahi yèn cocog