Menyunting filter penyalahgunaan


Mbesut panyaringan 1
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paramètèr saringan
ID saringan:1

Katerangan:

(bisa didhelok umum)
Setatistik:Dari 26 tindakan terakhir, terdapat 0 (0%) kecocokan dengan filter ini. Rata-rata, waktu jalannya adalah 1,23 ms, dan mengonsumsi 1,7 kondisi dari batas kondisi.
Kahanan:
article_namespace == 0 & !("autoconfirmed" in user_groups) & !("editor" in user_groups) & old_size == 0 & new_size < 150 & !contains_any(lcase(added_lines), "disambig", "redirect", "alih")
Cathetan:
Tenger:
Saring owahan pungkasan:7 Dhésèmber 2015 12.56 déning Bennylin (parembugan | pasumbang)
Riwayah:Deleng sujarahé saringan iki
Piranti:Èkspor saringan iki ing wiki liya
Tumindak kang diayahi yèn cocog