Milanówek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milanówek
POL Milanówek COA.svg
Lambang Milanówek
POL Milanówek map.svg
Lokasi Milanówek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Milanówek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Milanówek iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.