Migas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Migas
Migas
Migas Manchegas
Jeneng liyanéMigajas
AjanganAppetiser
Panggonan asalIberia
Hawa ajanganWarm
Woworan pokokBread
Buku masakan: Migas  Médhia: Migas

Migas ( pangucap cara Spanyol: [ˈmiɣas] ) ("crumbs" ing basa Inggris) yaiku olahan sing ana ing masakan Spanyol lan Portugis .

Jeneng sing padha digunakake kanggo olahan sing beda ing masakan Meksiko lan Tex-Mex .