Michel Verne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Michel Verne

Michel Jean Pierre Verne (3 Agustus 1861 - 5 Maret 1925) iku putrané panulis kondhang Prancis; Jules Verne.