Michel Verne

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Michel Verne

Michel Jean Pierre Verne (3 Agustus 1861 - 5 Maret 1925) iku putrané panulis kondhang Prancis; Jules Verne.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michel_Verne&oldid=815235"