Metropolitan Opera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Metropolitan Opera House ing Lincoln Center for the Performing Arts, dideleng saka Lincoln Center Plaza

Metropolitan Opera ya iku sawijining gedhong opera kang dibangun taun 1883. Gedhong iki uga kalebu gedhong opera sing tuwa dhéwé ing donya.[1][2] Gedhung iki ana ing Lincoln CenterIng.[3] taun 1995, Metropolitan Opera dianyari kanthi unsur modern.[1][2] Pérangan auditoriom ditambah layar LCD ukuran cilik, ing saben pérangan mburi kursi uga bisa nampilake pertalan teks kang dijenengi Met Titles.[1] Auditoriom ing Metropolitan Opera iku uga kalebu auditoriom sing gedhé dhéwé sedunia, lan nyediakake 4000 kursi kanggo penontone.[1][2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d uniknya.com Diundhuh tanggal 12 Agustus 2011
  2. ^ a b c kaskus.us Diundhuh tanggal 12 Agustus 2011
  3. ^ inspirasidaily.com Diundhuh tanggal 12 Agustus 2011