Mesin pangumbah piring

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mesin cuci piring sing isine piring resik
Mesin cuci piring mbukak

Mesin cuci piring minangka salah sawijining piranti mesin kanggo ngresiki piring lan peralatan makan kanthi otomatis. Beda karo mesin cuci piring manual, sing gumantung banget ing scrubbing fisik kanggo ngilangi lemah, mesin cuci piring mekanik ngresiki banyu kanthi nyemprotake banyu panas, umume antara 45 and 75 °C (110 and 170 °F), ing piring, kanthi suhu sing luwih murah digunakake kanggo barang sing alus. [1]

Mesin cuci piring Amerika Utara

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Özçevik, Ö; Brebbia, C. A.; Şener, S. M. (2015). Sustainable Development and Planning VII (ing basa Inggris). WIT Press. p. 794. ISBN 978-1845649241.