Medhali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Allied Subjects' Medal 1919 In bronze.png

Medhali yakui barang saka logam kayadéné emas, perak utawa prunggu biasané ana canthelané saka pita kanggo bebungah marang sapa waé sing dianggep pemenang nang sapérangan lomba, utawa kanggo tandha jasa.

Steve Mesler at 2010 Winter Olympics 2010-02-27.jpg

Réferènsi[besut | besut sumber]