Menyang kontèn

Mazamorra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mazamorra
Jeneng liyanéPeto, kaguyjy
JinisNon-alcoholic beverage
AjanganDrink
Tlatah utawa prajaIberian Peninsula and Latin America
Buku masakan: Mazamorra  Médhia: Mazamorra

Mazamorra (saka basa Arab Arabبسمة‎ saka Yunani παξαμάδιον paxamádion, lan saka basa Yunani μάζα mâza) [1] minangka salah sawijining olahan jinis kanggo panganan tradisional saka Semenanjung Iberia lan Amerika Latin .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Real Academia Española, (2001), Diccionario de la lengua española (22nd ed.). (In Spanish)