Mauna Kea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mauna Kea

Mauna Kéa ya iku gunung geni kang wis ora aktif ing KapuloanHawaii, Amérika Sarékat. Mauna Kéa duwé dhuwur sakiwa-tengené 4205 mèter. Arupi gunung geni paling dhuwur kang ana ing ndonyo yèn diukur saka ngisor, amarga dasare ana ing wantara 5800 mèter ing ngisor lumah Samudra Pasifik sehingga dadi duwure nganti 10 kilomèter. Ing basa Hawaii, Mauna Kea duwé arti Gunung Putih amarga puncake kang ketutup salju.

Cithakan:Usstatehighestpoints