Basa Hawaii

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Basa Hawaii (‘Ōlelo Hawai'i) ya iku salah satunggaling basa (kuno) kang digunakake déning masyarakat kapuloan Hawaii. Masyarakat Hawaii, kasebut uga masyarakat Polinesia. Basa Hawaii kagolong jroning basa resmi saka nagara bageyan Hawaii ana ing tlatah Amérika Sarékat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Hawaii&oldid=975828"