Matématika terapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Matematika terapan iku cabang matematika sing kagandheng karo teknik matematika sing dipigunakake jroning aplikasi ilmu matematika tumrap domain sing liya. Matematika terapan mahepokan karo panggunaan alat matematika abstrak kanggo mecahske masalah-masalah konkrit jroning elmu kawruh, bisnis, lan wewengkon liyane.

Pranala njaba[besut | besut sumber]