Matématika terapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Matematika terapan iku cabang matematika sing kagandheng karo teknik matematika sing dipigunakake sajeroning aplikasi ngèlmu matematika tumrap domain sing liya. Matematika terapan mahepokan karo panggunaan piranti matematika abstrak kanggo mecahske masalah-masalah konkrit sajeroning ngèlmu kawruh, bisnis, lan wewengkon liyané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]