Matématika terapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Matematika terapan iku cabang matematika sing kagandheng karo teknik matematika sing dipigunakake sajeroning aplikasi ngèlmu matematika tumrap domain sing liya. Matematika terapan mahepokan karo panggunaan piranti matematika abstrak kanggo mecahske masalah-masalah konkrit sajeroning elmu kawruh, bisnis, lan wewengkon liyané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]