Mastodon dan Burung Kondor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
W.S. Rendra pangripta naskah Mastodon dan Burung Kondor

Mastodon dan Burung Kondor ya iku naskah sandiwara kang dianggit déning W.S. Rendra.[1] Naskah iki ditulis sejatiné ora mung déning Rendra dhéwé.[1] Sandiwara kang kaserat ana ing buku iki kasil saka pakaryan Rendra lan kabèh punggawa Bèngkèl Téater Rendra.[1] Buku iki ditulis ing tahun 1972.[1] Tokoh utama buku iki ya iku José Karosta.[1] Naskah iki wis dipéntaské bola-bali déning Bèngkèl Téater lan komunitas téater liyané.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e W.S. Rendra (2011). Mastodon dan Burung Kondor. Jakarta: Burungmerak Press. ISBN 978-602-8685-10-8. 
  2. "Mastodon dan Burung Kondor, Kisah atau Tapsir Anti Revolusi". berdikarionline.com. Dijupuk 4 November 2015.