Mason Holgate

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mason Holgate
2017083201424 2017-03-24 Fussball U21 Deutschland vs England - Sven - 1D X - 0196 - DV3P6522 - Holgate.jpg
Holgate wektu ing timnas Inggris U-17
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mason Anthony Holgate[1]
Tanggal lair (1996-10-22) 22 Oktober 1996 (umur 22)
Papan lair Doncaster, Inggris
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)[2]
Posisi main Centre-back
Katerangan klub
Tim saiki
Everton
Angka 30
Karir nom
2005–2014 Barnsley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2015 Barnsley 20 (1)
2015– Everton 27 (0)
Tim nasional
2015–2016 Inggris U20 8 (0)
2016– Inggris U21 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:58, 18 December 2017 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:52, 1 July 2017 (UTC)

Mason Anthony Holgate (lair tanggal 22 Oktober 1996) ya iku sawijining pamain bal-balan profésional Inggris sing main minangka bèk tengah kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. lan timnas Inggris. Dhèwèké uga bisa operasi minangka bèk tengen..[3]

Karir klub[besut | besut sumber]

Barnsley[besut | besut sumber]

Holgate lair ing Doncaster, South Yorkshire lan gabung karo Barnsley nalika umur sangang taun.[4]

Sawisé main kanthi apik ing akadhemi lan klub, banjur Holgate napakasmani kontrak profesionalé ingkang kapisanan, tetep ing Barnsley tekan taun 2016.[4] Dhèwèké miwiti dhebut kanggo Barnsley tanggal 2 Dhésèmber 2014, lan main sangang puluh menit lan asilé imbang 1-1 karo Doncaster Rovers ing Oakwell. [5] Sawisé iku, klub kasebut banjur nerusaké kontraké kanggo Holgate. Sawisé gabung ing tim kapisanan, Holgate gawé gol Barnsley, lan asilé menang 5-0 nglawan Rochdale sawisé mangsa pungkasan.[6]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Football League Limited: Club list of registered players as at 16th May 2015" (PDF). The Football League. 16 May 2015. k. 39. Dijupuk 1 February 2018. 
  2. "Mason Holgate profile". Premier League. 17 January 2017. Dijupuk 1 February 2018. 
  3. Mason Holgate(dipunundhuh tanggal 1 February 2018)
  4. a b "Reds Youngster Mason Holgate Signs Professional Contract". Barnsley F.C. 25 August 2014. Diarsip saka asliné ing 1 February 2018. Dijupuk 1 February 2018. 
  5. "Barnsley 1 – 1 Doncaster". BBC Sport. 2 December 2014. Dijupuk 1 February 2018. 
  6. "Barnsley 5 – 0 Rochdale". BBC Sport. 3 May 2015. Dijupuk 1 February 2018.