Marki

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Marki
POL Marki COA.svg
Lambang Marki
120px
Lokasi Marki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 26,03 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Marki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Marki iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marki&oldid=1001824"