Mark Moseley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mark Moseley (lair ing Amérikah Sarékat, 2 Agustus 1961; umur 58 taun) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]