Manuk sikatan ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Manuk flycatcher ireng (Turdus merula) ya iku jinis manuk babbler utawa oceh-ocehan saka kulawarga Turdidae.

Referensi[besut | besut sumber]

Waca uga[besut | besut sumber]

  • (ing basa Inggris) Snow, David W. (1987). The Blackbird. Shire Natural History ISBN 0-85263-854-X
  • (ing basa Inggris) Snow, David W. (1958). "The breeding of the Blackbird Turdus merula at Oxford". Ibis 100 (1): 1–30. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Informasi mligi[besut | besut sumber]